top of page

Klant ervaringen

Door de yogalessen van Elizabeth ben ik meer bewust geworden van mijn lichaam en ademhaling. Mijn lichaamshouding is nu soepeler, sterker en stabieler en dat voelt goed.

- Christa

Ik ben mentaal veel meer bewust van mijn lichaam en ademhaling en vind het fijn dat deze technieken en kennis tijdens de les worden gedeeld. Het brengt mij veel ontspanning. 

- Mandy

De yogalessen van Elizabeth zijn dynamisch, intensief en uitdagend. Ze is in staat om mij uit te dagen om nieuwe dingen te proberen. Dat doet ze met enorm veel enthousiasme en ze geeft mij daarbij vertrouwen waar nodig. Elizabeth geeft duidelijk uitleg over hoe je een oefening doet en vertelt ook regelmatig “waarom” je een bepaalde oefening doet, bijv. over de chakra’s en geeft daarmee diepgang aan haar lessen. 

- Marjolein

Elizabeth is eerlijk en duidelijk. Met haar nuchterheid stimuleert ze je om op een liefdevolle manier in de spiegel kijken. Ze durft het moeilijke bespreekbaar te maken door prikkelende vragen te stellen, waardoor je je bewust wordt van belemmerende patronen en gedachten. Ze helpt je deze te herkennen en erkennen als belangrijke stap in persoonlijke groei. Door met haar te communiceren voel ik regelmatig weer mijn kracht. 

- Josefien

Elizabeth heeft voor mij een tafelopstelling begeleid over een werkgerelateerde vraag. Waar ik al een poos mee rondliep. Door de juiste vragen, reflecties en de uitnodiging om de situatie vanuit een ander perspectief te bekijken zag ik het hele plaatje en ook mijn eigen rol hierin. Elizabeth voelt goed aan waar de knelpunten zitten en weet op een dusdanige manier perspectief te bieden zodat haar klant zelf verder kan. Haar manier van werken bracht mij verrassende inzichten waar ik verder mee aan het werk kan. Na de tafelopstelling vielen er heel veel dingen op zijn plaats. Ik heb weer plezier in mijn werk. Ik beveel Elizabeth van harte aan als je met vragen zit waar je niet uit komt.

- Joke

Ik kreeg de kans om te zien hoe ruimdenkend Elizabeth is, haar vermogen om met mensen om te gaan in verschillende sociale omgevingen, internationaal en intercultureel. 

Ze heeft het vermogen om te luisteren, te analyseren en complexe situaties te begrijpen die een positief effect hebben op iemands gedrag en zelfvertrouwen. Ze kan op een rustige en volhardende manier adviezen en oplossingen aandragen. En ze geeft haar steun niet op aan iemand. Ze zet zich sterk in voor internationale ontwikkeling, vooral als het gaat om jongeren en vrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat ze zowel een uitstekende medewerker binnen een team als een teamleider kan zijn. Haar natuurlijke leiderschap maakt haar tot een betrokken coach, waarbij ze individuen en groepen naar een hoger niveau brengt. Ook institutionele samenwerking past bij haar. Wanneer ze actief is in menselijke relaties en bemiddeling, zal haar inspanning efficiënt zijn voor het versterken van capaciteiten.  

- Sylvain Manager in Afrika, Onderwijsprojecten' ICRA

URS_6331_edited.jpg
bottom of page