top of page

AANBOD

Een combinatie van yoga, meditatie, ademtechnieken, dans, lifestyle en coaching is wat MINDFUL BODYWORK biedt. Voor zowel groepen als ook individueel zijn alle onderdelen te combineren en los te boeken.

Het resultaat is persoonlijke groei en een vergroot bewustzijn op het gebied van mind en body. 

Het nemen van verantwoordelijkheid voor een gezonde

lifestyle op alle gebieden van je leven, brengt innerlijke rust, vitaliteit, balans en ontspanning. Fysieke en mentale flexibiliteit is dan de nieuwe realiteit. 

YOGA

Mijn lessen zijn dynamisch, nuchter, uitdagend en gericht op balans, focus, stretch, kracht en adem. Vanuit zachte kracht met humor toewerken naar meer lichaamsbewustzijn. Aan het einde van de les is er een korte meditatie.

Naast het certificaat 200 uurs Hatha yoga opleiding, ben ik gediplomeerd dynamisch Hatha yoga docente, in drie jaar opgeleid door Ron van der Post.

Elizabeth-6176.3.jpg

YOGA

BODYWORK

Met Bodywork breng ik de aandacht naar alle delen van het lichaam. Diverse ademhalingstechnieken bieden toegang tot de wijsheid en kennis die al in ons zit. Bewust ademen in combinatie met bijvoorbeeld dans ondersteunt door muziek of juist in stilte brengt balans en een goed gevoel in lichaam en geest.

ELIZABETH-1121_edited.jpg

BODYWORK

COACHING 

Als gediplomeerd professioneel coach (Hanze hogeschool Groningen) begeleid ik mensen met vragen over interculturele verschillen, lifestyle, vitaliteit, gezondheid en werk. De ander ontvang ik met alles wat er is. Soms is de spiegel die ik voorhoud confronterend en tegelijkertijd biedt het inzicht in patronen die zijn functie hebben gehad of anders ingezet kunnen worden.

Door het bewustzijn te vergroten kan er persoonlijke groei ontstaan. Mijn coaching biedt perspectief voor nieuwe keuzes. Hierbij zet ik als ondersteunend element ook mijn ervaring en kennis in over de eeuwenoude natuurgeneeswijze Ayurveda.

Afbeelding aanbod

COACHING

URS_6331_edited.jpg
bottom of page